Tuesday, January 30, 2007

Ronaldo til AC Milan


Den forventede overgangen ble bekreftet av Serie-A klubben tirsdag morgen.
Den brasilianske landslagspilleren har signert en 1,5 års kontrakt med den italienske hovedstatsklubben. AC Milan måtte punge ut med 61 Millioner norske kroner ifølge nyhetsbyrået DPA.På dagens pressekonferanse brukte Ronaldo anledningen til å takke alle hans tidligere klubbkamerater, fansen og alle trenere, unntatt hovedtrener og manager Fabio Cappelo.
Dette hadde Ronaldo å si om Real Madrid og hans ekstrener:
’’ Jeg ønsker å takke fansen som har støttet meg, og alle mine lagkamerater som har vært med meg, og alle trenerne jeg har hatt - bortsett fra en. Jeg var ikke ønsket og ettersom jeg er en profesjonell spiller som elsker fotball måtte jeg finne en annen løsning ’’.

Brasilianerens kontrakt går egentlig ikke ut før neste sesong, men den mest skårende spilleren i VM's historie ble fristilt av Real Madrid for summen nevnt ovenfor.


Jeg føler at Ronaldo fortsatt har mye å gi på øverste plan i internasjonal fotball, men at han trenger kamptrening. Han er ikke i sitt livs beste form, men har fortsatt Goalgetter instinktet i seg og kan fort bli en av verdens beste igjen. Jeg tror og håper AC Milan gir han sjansen i motsetning til Real Madrid denne sesongen, som heller har prøvd en litt ny lagoppstilling uten å lykkes spesielt(3.plass i La Liga).

2 comments:

6411333 said...

Very good article,I prepared a very good gift for you, please visit my blog, The best browser fo you in History

Anonymous said...

I will not approve on it. I regard as precise post. Specially the appellation attracted me to study the unscathed story.