Monday, January 29, 2007

FA cupens femte runde - Trekning.


Chelsea - Blackpool/Norwich
Watford - Ipswich
Preston - Manchester City
Plymouth - Derby
Manchester United - Reading
Arsenal/Bolton - Blackburn
Bristol City/Middlesbrough - West Bromwich
Fulham – Tottenham
Tilsynelatende enkel trekning for fjorårets vinner av Premier League, Chelsea. Norwich har slitt i årets Championship(Engelsk 1.divisjon), og burde være lett match for de regjerende mesterne fra Sør-øst England. Enda lettere blir det hvis Blackpool skulle slå Norwich i den 4runden. Blackpool spiller i England’s tredje høyeste divisjon og burde ikke være noen hindring for et topplag som Chelsea.

Det er også klart for tre rene Premier League oppgjør, Arsenal/Bolton – Blackburn, Manchester United – Reading og Fulham – Tottenham.
Manchester United som også møtte vanskelig motstand i den fjerde runden mot Portsmouth, får det ikke enklere her mot et nokså ustabilt Reading lag. Arsenal / Bolton kommer også til å slite mot Blackburn med norske Morten Gamst Pedersen i stallen. Blackburn som også er et av de mest ustabile lagene i Premier League, får ikke fordelen av hjemmebane i denne femte runden. Blackburn som er et av de bedre hjemmelagene, må bevise det motsatte i denne kampen. Dette var hva Morten G. Pedersen hadde å si til VG etter at han fikk vite resultatet av trekningen: ’’ Det er to gode lag ja. Men vi har jo ikke tapt så mye borte mot Bolton da. Blitt mye uavgjort. Men cup er cup vettu’’. Det siste rene Premier League oppgjøret, Fulham – Tottenham synes jeg Tottenham burde ha full kontroll på, selv om det er bortebane. Tottenham har mange flere kvalitetspillere både defensivt og offensivt, og spiller mye bedre som et lag enn Fulham. Fulham kan komme med noen skremmende sjanser, og har et nokså godt overgangsspill, men her kommer de nok til å bli effektivt stoppet av Tottenhams robuste midtstopper, Ledley King.De andre kampene ser greie ut til fordel for Premier League lagene. Eneste laget som kan by på problemer mot et PL lag, er Ipswich. Watford ligger på bunnen av tabellen og sliter både hjemme og borte i hjemlig serie.

1 comment:

Victor said...

Nesten bare lette kamper for de beste lagene. hadde vært kulere hvis Chelsea og Manchester hadde møtt hverandre, eller Arsenal.