Wednesday, January 31, 2007

Liverpool spiller til HamKam


HamKam offentligjorde mandag formiddag at de hadde signert Liverpool spilleren David Mannix. Mannix har signert en 3års kontrakt med den norske 1divisjons klubben.Den 21år gamle midtbanespilleren ble sett på som et av de kommende stjerneskuddene i Premier League, mange sammenlignet han med midtbanegeneralen til Liverpool, Xabi Alonso.
Men Mannix har opplevd store skadeproblemer opp gjennom tiden på Anfield, og ble løst fra kontrakten sin forrige uke.
Mannix’s personlige rådgiver, og onkel, John Neild, hadde følgende å si til Nettavisen etter at overgangen var i boks: ’’ Han er hundre prosent skadefri, og fortsetter med full trening. Den medisinske testen var en suksess, som forventet. Han ligger nok et par uker bak når det gjelder utholdenhet, men det tar han nok fort igjen. Jeg tror dette er en god overgang for både David og HamKam’’.
HamKam trener Arne Erlandsen er glad for at de har signert Midtbanespilleren, og gleder seg til å se hva den unge spilleren kan bidra med.
Synes ikke dette var et riktig valg av Mannix. Han hadde tilbud fra blant annet Burnley, som spiller i Engelsk 1.divisjon. Personlig, hadde jeg aldri valgt norsk 1.divisjon til fordel for Engelsk. I England er spillet mer fysisk, du får mye bedre lønn og mye mer motstand enn i Norge. Jeg tror også tanken bak valget av HamKam er at han skal bygge seg opp igjen etter alle skadene han har slitt med. Han håper vel at HamKam rykker opp, eller at han blir solgt til en av de større klubbene i Tippeligaen, så han senere kan bli solgt til utlandet igjen(Litt av en teori). Men hvis han får nok spilletid av Arne Erlandsen, tror jeg han kan bli en viktig brikke for kampen om opprykk.

1 comment:

Anonymous said...

Good read ! from Usa