Thursday, February 1, 2007

Ingen kontrakt på Edu.


Chinedu «Edu» Ogbuke har trent med Portsmouth de siste ukene, men ifølge Portsmouth manager Harry Redknapp, blir det ingen overgang for det nigerianske talentet. En av grunnene er at «Edu» er avhengig av arbeidstillatelse for å kunne spille i Premier League. En slik søknad kunne tatt lang tid. Dette hadde Redknapp å si til SkySports angående arbeidstillatelsen og overgangen til «Edu»: ''Vi må søke om arbeidstillatelse, og det kan ta ukevis ettersom han kun har noen få landskamper'', Redknapp sa også at han var interessert i å hente «Edu» ved et senere tidspunkt, hvis ikke Lyn krevde urimelig mye penger.

Ogbuke har også trent med Wigan. Han følges tett av flere engelske storklubber.

Personlig tror jeg Edu kunne passet inn i en klubb som Portsmouth. Ikke en storklubb akkurat, men en klubb som satser på talenter. Han hadde fått nok av spilletid, og han kjenner Kanu og Benjani fra før, så han ville fått en varm velkomst. Jeg har alltid sett på Edu som en teknikker og en toppscorer, noe Premier League trenger mer av. Synd for Portsmouth at de går glipp av en slik spiller, tror det er for sent å hente han senere som Redknapp sier, da er han allerede kjøpt.

3 comments:

Victor said...

Dette var triste nyheter å høre. trodde Edu skulle få den plassen, men som du sa så får han kanskje en sjanse til hvis ikke lyn selger han får en høy pris;)

Anonymous said...

Håpet på at Edu skulle få denne sjansen.

Anonymous said...

nice !! edu er flink han.